Appartement huren in Eindhoven

Wilt u een appartement huren in Eindhoven? Onderneem dan snel actie en schrijf u in bij Friendly Housing. Voor vragen over ons aanbod kunt u zich ook direct tot ons wenden.

Gratis inschrijven

+31(0)40-244 4448
info@friendlyhousing.nl

Als groeiende en levendige stad is er in Eindhoven altijd veel vraag naar woonruimte. Met name studenten en expats zoeken voortdurend naar een geschikte woning. Voor hen is een appartement huren in Eindhoven ideaal. Dicht bij het centrum, de TU en overige onderwijsinstellingen en ook in de nabijheid van de diverse grote werkgevers in de stad. Maar een appartement huren in Eindhoven is vaak niet zo voor elkaar. Iets waar Friendly Housing verandering in gebracht heeft. Vol energie en passie zorgen wij er sinds 2008 voor dat een betaalbaar appartement huren in Eindhoven niet onmogelijk hoeft te zijn.

De kracht van Friendly Housing

Onze kracht zit hem in vele dingen. Het begint natuurlijk allemaal met onze grondhouding en het plezier dat wij hebben in wat we doen. Ook zijn we vernieuwend. Zo bieden wij diverse kamers en appartementen bij een gastgezin aan. In het buitenland heel gewoon, in Nederland nog niet. Zo kunt u een appartement huren in Eindhoven met een stukje authentieke Brabantse gezelligheid.

Maar er is meer:

• Het aanbod van Friendly Housing kunt u altijd online inzien;
• Bezichtigen van woningen en appartementen is altijd vrijblijvend;
• Bij ons kunt u altijd het leukste appartement huren in Eindhoven.

Appartement huren in Eindhoven via Friendly Housing

Juist omdat de zoektocht naar een geschikt appartement zo moeizaam kan verlopen, is het fijn dat u in Friendly Housing een partner vindt met kennis van de lokale markt. Wij kennen de woonwensen van de stadsmens en koppelen die aan ons grote netwerk van verhuurders en gastgezinnen. Zo ontstaat er al gauw een goede match die ertoe leidt dat een leuk en betaalbaar appartement huren in Eindhoven ook voor u bereikbaar wordt. Een appartement huren in Eindhoven was nog nooit zo eenvoudig.

Laatste nieuws

Friendly Housing
Wij zijn de preferred supplier van