Gastgezin bij Friendly Housing?

"Gastgezinnen bij Friendly Housing" is een bedrijfstak speciaal voor particulieren die een kamer in de woning willen verhuren.

"Gastgezinnen bij Friendly Housing" is ontstaan uit de ervaring van een groep Nederlandse studenten die voor een halfjaar naar het buitenland ging om te studeren.
 Zij kwamen er achter dat het verblijven in een gastgezin eigenlijk heel normaal is in het buitenland, de cultuur, de gezelligheid, het thuiskomen, de veiligheid, het wegwijs worden gemaakt en een goede omgeving om te studeren zijn de apsecten die zij belangrijk vonden.


Maar nog interessanter is dat wij deze gastgezinnen hebben gesproken en zij vertelde ons dat het heel gewoon wordt bevonden om hier als gastgezin iets aan bij te verdienen: Want je stelt immers je huis ter beschikking en daarmee ook je privacy.

Onze internationale studenten zijn de crème de la crème


Wellicht heeft u dadelijk een slimme internationale student is huis! Want Eindhoven is ook Brainport! De slimste regio van de wereld!


Onze internationale studenten zijn de crème de la crème, enkel studenten aan de Fontys Hogeschool of Technische Universiteit in Eindhoven plaatsen wij!

Haal een slimme internationale student van de Fontys of de TU/e in huis


"Gastgezinnen bij Friendly Housing" is in het leven geroepen om een betere verbinding tussen de internationale student en de Eindhovense samenleving te creëren. Het Eindhovense gastgezin en de internationale student, die studeert aan de Hogeschool of Universiteit, staan hierin centraal.


Door de internationale student een alternatief te bieden in de bestaande kamerverhuur en het gastgezin een financiële vergoeding te geven, maken wij het verschil. Om op deze manier Eindhoven nog meer sociale waarde te geven en een klimaat te ontwikkelen dat past bij Brainport Eindhoven.

Laatste nieuws

Friendly Housing
Wij zijn de preferred supplier van