Friendly Housing is gespecialiseerd in het beheer, de bemiddeling en de verhuur van studentenhuizen, studentenkamers, studio's en appartementen en verzorgt jaarlijks meer dan 1500 bemiddelingen. Onze belangrijkste aspecten zijn het leveren van kwaliteit en een hoge servicegraad. Dit betekent automatisch betere leef- en woonomstandigheden voor de huurder. De huurder staat namelijk centraal bij ons en wij zijn blij ze te helpen! 

Belangrijk voor u als huurder:
Waar u bij andere kantoren een volledige maand huur bemiddelingskosten betaalt, betaalt u bij ons slechts € 150,- excl.21% BTW inschrijfkosten! Hierdoor zijn wij het goedkoopste verhuurkantoor in Eindhoven. 

Belangrijk voor u als eigenaar:
Weinig leegstand en een optimaal verhuurrendement uit uw vastgoed. Tevens kunnen wij het beheer van uw vastgoed verzorgen tegen een transparant en zeer gering percentage van de huurinkomsten. 

Kiest u ervoor om het beheer door ons kantoor te laten uitvoeren, dan zijn de bemiddelingskosten bij verhuur voor een eigenaar:
- Onzelfstandige woonruimte € 200,- excl.21% BTW
- Zelfstandige woonruimte € 300,- excl.21% BTW*

Wanneer u een afspraak wenst te maken voor een kennismaking horen we graag van u, de koffie staat klaar! 

*Kiest u ervoor om uitsluitend gebruik te maken van onze diensten om een huurder te zoeken, dan zijn de kosten bij bemiddeling € 450,- excl. 21% BTW. 

Laatste nieuws

Friendly Housing
Wij zijn de preferred supplier van