Boschdijk 383 51 5621 JB, Eindhoven

  • Woonhuis

€ 1.100,00 ( excl. GWL )

  • 2 kmr.
  • 63 m2
  • Gemeubileerd

Omschrijving

Instapklaar 2-kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 63m2 gelegen op de 3e verdieping, aan de binnenzijde van het zeer verzorgde appartementencomplex San Marino aan de Boschdijk.
Met eigen parkeerplaats en bergkast in de parkeerkelder en een gezamenlijke fietsenstalling.
Gunstige ligging nabij het stadscentrum, TU/E, Fontys Hogescholen, Het cultureel en creatief hart van Eindhoven Strijp-S, Diverse openbare voorzieningen, Het centraal station en uitvalswegen.

APPARTEMENT
Entree; de voordeur is voorzien van een 3-pins veiligheidsslot.

Hal; met pvc-vloer in houtmotief, met glasvlies behangen wanden en spuitwerk plafond. In de hal bevindt zich de meterkast en een rookmelder.

Woonkamer; met pvc-vloer in houtmotief, met glasvlies behangen wanden en spuitwerk plafond. De woonkamer geniet veel lichtinval middels 2 dubbele grote raampartijen met de Franse balkons, gesitueerd op het zuiden. Met riant uitzicht; vanaf het Philips de Jonghpark, Srijp T, Strijp S, tot voorbij het PSV-stadion.

Keuken; open keuken, voorzien van een witte kunststof keukeninrichting met lichtspotjes onder de kastjes en geplaatst in een hoekopstelling, met de pvc-vloer in houtmotief, betegelde achterwand en spuitwerk plafond. De keuken is voorzien van een kunststof aanrechtblad met rvs-spoelbak, een koelkast, diepvries, 4-pits gaskookplaat, rvs-schouwafzuigkap en vaatwasser.

Bijkeuken; met pvc-vloer in houtmotief, met grotendeels glasvlies behangen wanden en spuitwerk plafond. Hier bevinden zich de opstelling van de gas c.v. combiketel, de unit van de mechanische ventilatie met warmte-terug-win unit en de aansluiting voor de wasmachine.
Toilet: met tegelvloer, deels betegelde wanden met daarboven spuitwerk en spuitwerk plafond. Voorzien van een fonteintje en een wandcloset.

Badkamer; geheel betegeld en met spuitwerk plafond, voorzien van een douchehoek met cabine en thermostaatkraan, een wastafelmeubel en verticale kast.

Slaapkamer; vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer. Deze is voorzien van vloerbedekking, 3 wanden voorzien van glasvlies behang en 1 wand voorzien van een behang met keien motief en met spuitwerk plafond. En dubbele deuren met Frans balkon gesitueerd op het zuiden.

Kale huur: 1100,-
Huur meubilair: 75,-
Voorschot G/E: 125,- TOT EINDE CONTRACT (september 2022), DAARNA ZELF REGELEN.
Water: HUURDER ZELF REGELEN/AFSLUITEN.
Voorschot Internet/TV (KPN): 60,-
Totale huur per maand: 1360,-

Kenmerken

Postcode
5621 JB
Stad
Eindhoven
Type woning
Woonhuis
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Oppervlakte
63 m2
Aanvaardingsdatum
17-01-2022
Gemeubileerd

Heb je een vraag?

Petrie helpt je graag verder!

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

Het Steenen Huys 23
Verhuurd onder voorbehoud
Woonhuis

Het Steenen Huys 23

5673 RR, Nuenen

€ 1.050,00 (excl. GWL)
Boschdijk 243 A
Verhuurd
Woonhuis

Boschdijk 243 A

5612 HC, Eindhoven

€ 1.100,00 (excl. GWL)
Strijpsestraat 54 12
Woonhuis

Strijpsestraat 54 12

5616 GR, Eindhoven

€ 715,00 (excl. GWL)
Veldmaarschalk Montgomerylaan 333 23
Woonhuis
€ 650,00 (excl. GWL)