• Appartement

Goirkestraat 5046 GL, Tilburg

€ 1.155,00 ( excl. GWL , servicekosten € 48 )

  • 2 kmr.
  • 70 m2
  • Gestoffeerd

Omschrijving

Nieuwe moderne appartementen op een TOP-locatie in Tilburg!

Bij alle huurprijzen is een bedrag van €75,- per maand inclusief berekend voor een eigen parkeerplaats. Rondom de woning zijn alle parkeerplaatsen namelijk betaald.

De appartementen zijn volledig zelfstandig en beschikken over (vloer)verwarming, een luxe keuken, luxe badkamer met douche, (dak)terras, toilet en wastafel. Er is een gemeenschappelijke overdekte en afsluitbare fietsenstalling. Daarnaast beschikt elk appartement over een eigen afsluitbare berging. De appartementen zijn dichtbij het centrum, diverse universiteiten, faciliteiten en uitvalswegen gelegen. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats op een binnenterrein. In deze wijk moet men betaald parkeren. De appartementen zijn volledig nieuw, voldoen aan de moderne eisen en ook heel goed geïsoleerd. De appartementen zijn beschikbaar voor minimaal 12 maanden en zijn luxueus ingericht en gestoffeerd (vloer- en gordijnen). Verhuur bevat: kale huur, parkeerplaats, servicekosten, stoffering, was/droog machine combi, Internet/TV abonnement, schoonmaken algemene ruimtes. De huurder dient zelf gas, water en elektra af te sluiten.

De huurder zal enkele gemeentelijke belastingen moeten betalen en haar eigen spullen moeten verzekeren tegen brand, waterschade en diefstal.

De appartementen zijn beschikbaar voor minimaal 12 maanden en zijn luxueus ingericht en gestoffeerd (vloer- en gordijnen). Verhuur bevat: kale huur, servicekosten, stoffering, was/droog machine combi, Internet/TV abonnement, schoonmaken algemene ruimtes. De huurder dient zelf gas, water en elektra af te sluiten.

Ook zal de huurder enkele gemeentelijke belastingen moeten betalen en haar eigen spullen moeten verzekeren tegen brand, waterschade en diefstal.

Dit betreft nr 48-A, er zijn in totaal 5 appartementen beschikbaar. Extra informatie:

  • Minimale huurperiode 12 maanden
  • De kale huurprijs is per appartement verschillend. (exclusief servicekosten, stoffering, was/droog combi, internet/TV met toestel, parkeerplaats, schoonmaak algemene ruimtes).
  • Waarborgsom 1 maand huur

Kale huurprijzen: Kale huur + alle service kosten en parkeerplaats

48-A 70m2 €1457,- excl. GWE.

Kenmerken

Postcode
5046 GL
Stad
Tilburg
Type woning
Appartement
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Oppervlakte
70 m2
Borgsom
€ 1457
Gestoffeerd
Direct beschikbaar
Toegang tot de woonkamer
Eigen keuken
Eigen badkamer
Receive an offer?

Do you want to receive a notification when a new home is available? Create an excellent profile.

View our possibilities

Vergelijkbare woningen

Goirkestraat
Verhuurd
Appartement

Goirkestraat

5046 GL, Tilburg

€ 1.105,00 (excl. GWL)
Goirkestraat
Verhuurd
Appartement

Goirkestraat

5046 GL, Tilburg

€ 1.180,00 (excl. GWL)
Willem Rosestraat
Verhuurd
Appartement

Willem Rosestraat

5622 GH, Eindhoven

€ 1.077,00 (Incl. GWL)
Willem Rosestraat
Verhuurd
Appartement

Willem Rosestraat

5622 GH, Eindhoven

€ 1.077,00 (Incl. GWL)