• Appartement

Gestelsestraat 5615 LA, Eindhoven

€ 1.550,00 ( excl. GWL , servicekosten € 200 )

  • 2 kmr.
  • 85 m2
  • Gemeubileerd

Omschrijving

In de populaire Schrijversbuurt in een voormalige school bieden wij dit geweldige appartement op de tweede verdieping aan.

Dit volledig gemeubileerde lichte 2 kamer appartement (slaapkamer en woonkamer) is centraal gelegen en is voorzien van badkamer met douche, wasmachine en droger. Daarnaast is er een volledig uitgeruste keuken aanwezig.

De Gestelsestraat vormt de grens met de Schrijversbuurt. De straat is een zijstraat van de misschien nog wel bekendere Hoogstraat. Waar de Gestelsestraat zich van deze straat afsplitst, is het straatbeeld gezellig en zeer sfeervol met kleine winkels en restaurants. Niet voor niets zijn het hoekcafé 't Rozenknopje en de prachtige Heilig Hartkerk even verderop in de straat al decennialang beeldbepalend in dit deel van Eindhoven. Voor de echte Eindhovenaar kenmerken deze twee objecten de kruising tussen de Hoogstraat en de Gestelsestraat.

Daar kan aan toegevoegd worden dat het natuurlijk geweldig is om zo dicht bij het centrum te wonen. Het centrum is heel gemakkelijk te bereiken via de eerder genoemde Hoogstraat. In deze straat zit onder andere een Albert Heijn en een Jumbo, maar deze straat staat in Eindhoven al jaren bekend als winkelgebied met een zeer grote diversiteit aan kleine winkels en gezellige restaurants.

Tot slot ligt de Gestelsestraat ook op korte afstand van de High Tech Campus, ASML en Eindhoven Airport, en zelfs de TUE, Fontys Hogescholen en diverse grotere kantoren boven het spoor liggen op een paar minuten fietsafstand

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Eindhoven, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Overige voorwaarden:

  • De huurprijs is exclusief een voorschot voor gas, water en elektra ad € 150,-
  • De huurprijs is inclusief een vast bedrag servicekosten ad € 50,-
  • Betreft een volledig gemeubileerd appartement
  • Minimale huurperiode is 12 maanden
  • Bestemd voor werkende kandidaten in de vorm van een koppel of een alleenstaand iemand. Niet geschikt voor bewoning door een gezin of studenten
  • Borgsom ter hoogte van 2 maanden huur;

Kenmerken

Postcode
5615 LA
Stad
Eindhoven
Type woning
Appartement
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Oppervlakte
85 m2
Borgsom
€ 3500
Gemeubileerd
Direct beschikbaar
Toegang tot de woonkamer
Receive an offer?

Do you want to receive a notification when a new home is available? Create an excellent profile.

View our possibilities

Vergelijkbare woningen

Strijpsestraat
Appartement

Strijpsestraat

5616 GN, Eindhoven

€ 1.450,00 (Incl. GWL)
Sint Catharinastraat
Verhuurd
Appartement

Sint Catharinastraat

5611 JD, Eindhoven

€ 1.450,00 (Incl. GWL)
Kleine Berg
Verhuurd
Appartement

Kleine Berg

5611 JT, Eindhoven

€ 1.600,00 (Incl. GWL)
Koenraadlaan
Appartement

Koenraadlaan

5651 EZ, Eindhoven

€ 950,00 (Incl. GWL)