Kloosterdreef 108 D 5612 CT, Eindhoven

  • Studio

€ 615,00 (excl. GWL)

  • 1 kmr.
  • 23 m2
  • Ongemeubileerd

Omschrijving

Oude tijden herleven in Woensel binnen de ring - zelfstandige studio's met de mogelijkheid tot het aanvragen van huurtoeslag.

Waar voorheen de Eindhovenaar genoot van een hapje en een drankje in Bistro Le Monastere, de Shakespeare Bar of Café de Schelft, zijn nu 22 prachtige, speels vormgegeven studio's gerealiseerd. De gevels van eerdergenoemde cafés zijn in oude glorie hersteld, wat een mooi aanzicht geeft. De oude elementen, zoals het glas in lood, en de oude balkenlaag zijn op diverse plaatsen goed zichtbaar.

De studio eigen voorzieningen en de bewoners kunnen gebruik maken van 2 gezamenlijke binnenplaatsen. Samenkomst in deze binnenplaatsen, biedt de mogelijkheid om je buren beter te leren kennen. Zo heb je het beste van 2 werelden: privacy in je eigen studio in combinatie met een gezellige ontmoetingsplaats. Voor het uiterlijk van de binnenplaatsen is gekozen voor een stoere en robuuste uitstraling. Beide binnenplaatsen zijn deels bestraat met de oude sier klinkers van de Woenselse markt, wat een gevoel van nostalgie creëert. Tevens hebben de bewoners van de eerste etage toegang tot een heerlijk dakterras.

De studio's zijn gerealiseerd in het karakteristieke Oud-Woensel, waar alle voorzieningen zich op steenworp afstand bevinden. De grootste markt van Eindhoven wordt iedere zaterdag op de Woenselse markt opgebouwd. Er heerst hier een gezellige en gemoedelijke sfeer onder de bezoekers. Naast de producten als groenten, fruit, brood en kaas vind je er ook allerlei mode accessoires, boeken en tijdschriften, elektro artikelen en vele dingen meer. In de directe omgeving vind je gezellige terrasjes en leuke winkeltjes. Het centrum van Eindhoven bevindt zich op 5 minuten fietsafstand.

Omschrijving studio's:

De studio heeft zijn eigen badkamer (douche, toilet en wastafel), keuken en woon/slaap gedeelte. Voor alle studio's is door de eigenaar gekozen om verduisterende gordijnen te plaatsen. Op deze manier wordt er eenheid gecreëerd in het aanzicht van de studio's, en geven de gordijnen een gevoel van privacy. 

Huurtoeslag:

Afhankelijk van je leeftijd en inkomen, kan voor alle studio's huursubsidie worden aangevraagd. Om in aanmerking te komen voor huurtoeslag dien je 23 jaar of ouder zijn, met een maximaal jaarinkomen. Om te bereken hoeveel huurtoeslag jij zou kunnen ontvangen, raadpleeg dan de website: www.toeslagen.nl voor meer informatie.

Prijzen:

Huurprijs is exclusief vast bedrag gas, water en elektra ter hoogte van € 80,-. Daarnaast zal er € 60,- servicekosten berekend worden. 
De service kosten bestaan onder andere uit:
- Internet
- Stoffering
- Algemeen onderhoud
- Veiligheids apparatuur
- Etc.

De aangegeven huurprijs is exclusief servicekosten (€ 60,-) en vast bedrag GWE (€ 80,-).
Visie van de ontwikkelaars van dit project: " Luxe is als je je wensen en behoeftes bij de hand hebt".

Bijzonderheden:
- De studio is deels gestoffeerd
- Minimale huurperiode is 12 kalendermaanden
- Exclusief service kosten € 60,-
- Exclusief GWE vast bedrag : € 80,-
- Borg: € 800,-
- Verhuurkosten: € 150,- excl. 21% BTW

Kenmerken

Postcode
5612 CT
Stad
Eindhoven
Type woning
Studio
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
0
Oppervlakte
23 m2
Borgsom
€ 800
Aanvaardingsdatum
04-12-2018
Balkon
Eigen keuken
Gestoffeerd
Balkon
Eigen keuken
Eigen badkamer

Heb je een vraag?

Shirley helpt je graag verder!

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

Zernikestraat 38
Verhuurd
Studio

Zernikestraat 38

5612 HZ, Eindhoven

€ 625,00 (excl. GWL)
Boschdijk 32 K
Verhuurd
Studio

Boschdijk 32 K

5612 AM, Eindhoven

€ 590,00 (excl. GWL)
Zernikestraat 118
Verhuurd
Studio

Zernikestraat 118

5612 HZ, Eindhoven

€ 610,00 (excl. GWL)
Jasonstraat 8 studio1
Studio

Jasonstraat 8 studio1

5631 JA, Eindhoven

€ 610,00 (Incl. GWL)