Gespecialiseerd in woonruimte voor Expats

Door grote bedrijven zoals Philips, TU/e en ASML zijn er in de omgeving van Eindhoven vele expats werkzaam. Deze expats verblijven allen voor een tijd in Nederland en hierom is het prettig wanneer zij een woning vinden die dichtbij hun werk en/of opleiding gelegen is. 

Een geschikte woonruimte voor expats vinden: het is onze expertise en daarom helpen we u er graag bij.

Met meer dan 1.500 woonruimtes in beheer bieden we expats een ruime keuze aan kamers, studio's, appartementen en huizen. Deze bevinden zich in én rondom het centrum van Eindhoven. Hiernaast biedt Friendly Housing een uitstekende begeleiding in het vinden van een geschikte woning. Op zoek naar een woonruimte voor expats? Kijk alvast op onze aanbod pagina. 

Woonruimte expats vinden

Extra service: hulp bij het huren van een woning

Friendly Housing helpt u graag om een geschikte woonruimte te vinden in Eindhoven. Wij kunnen ons voorstellen dat uw zoektocht veel vragen oproept. Vaak bent u niet bekend met de omgeving, marktconforme huurprijzen en de Nederlandse wetgeving omtrent het huren van een woning.
Dit is het moment dat u Friendly Housing als aanhuur makelaar kan inschakelen!

Wij hebben een uitstekende kennis van de verhuurmarkt en werken met zeer aantrekkelijke tarieven waardoor u als huurder voordelig uit bent en veel tijd bespaart.

Wat doen wij?
- Inventariseren van uw zoekwensen;
- Actief opzoek gaan naar geschikte woning binnen onze portefeuille maar ook bij andere betrouwbare makelaarskantoren;
- Begeleiding bij maximaal 5 bezichtigingen;
- Onderhandelen met de verhuurder over de huurvoorwaarden;
- Namens opdrachtgever gepast voorstel doen naar verhuurder;
- Controle van de huurovereenkomst;
- Begeleiding bij de check-in.

Tarief na het tot stand komen van een schriftelijke huurovereenkomst:
€ 750,- excl. 21% btw
Deze prijs is een vast bedrag en wordt niet bepaald door de hoogte van de huur.

Optioneel bij te boeken:
Extra bezichtiging(en): € 50,- excl. 21% btw per afspraak, per nieuw te bezichtigen woonruimte.

Wanneer u Friendly Housing wil inhuren om als aanhuur makelaar te fungeren verzoeken wij u een email verzenden naar info@friendlyhousing.nl

Kosten eerste maand

Een huurder dient naast de eerste maand huur ook een waarborgsom af te geven. De waarborgsom staat in de meeste gevallen gelijk aan één maand huur.

Sleuteloverdracht woonruimte expats

De sleuteldracht vindt te allen tijde pas plaats, wanneer de eerste betaling door de huurder is voldaan. De eerste betaling bestaat, zoals hierboven uitgelegd, uit één maand huur, de waarborgsom en verhuurkosten. Is de betaling in goede orde ontvangen en huurt u een zelfstandige woonruimte, dan voert één van onze medewerkers gezamenlijk met de nieuwe huurder een inspectie in de woning uit. Na deze check dient de huurder de gemaakte notities m.b.t. de staat van de woning te ondertekenen. 

Services tijdens verblijf

Zijn er tijdens het verblijf in de woning spoedvragen of eventuele klachten, dan zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Ook is het mogelijk gebruik te maken van onze schoonmaakservice. 

Wanneer de woning niet beschikt over gas, water en elektriciteit, dan kunnen wij u in contact brengen met de desbetreffende bedrijven. Tevens kunnen wij u de juiste weg wijzen in uw zoektocht naar geschikte verzekeringen voor de woning. 

Meer informatie over woonruimte voor expats

·         Bekijk ons aanbod
·         Lees meer over ‘Friendly Housing’
·         Bekijk de veelgestelde vragen

Bij Friendly Housing zijn we gespecialiseerd in het verhuren van woonruimte aan expats, in de regio Eindhoven. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Heb je een vraag?

Lindy helpt je graag verder!

Neem contact op