Gespecialiseerd in huurwoningen voor Expats.

Met meer dan 1500 woonruimtes in beheer bieden wij expats een ruime keuze aan kamers, studio's, appartementen en huizen. Deze bevinden zich in en rondom het centrum van Eindhoven. Hiernaast biedt Friendly Housing een uitstekende begeleiding in het vinden van een geschikte woning.

Woonruimte vinden

Via het inschrijfformulier kun je je inschrijven bij Friendly Housing. Op dit inschrijfformulier kunt u uw voorkeuren invullen. Afgestemd hierop zullen wij u, op basis van beschikbaarheid, een aantal opties voorstellen. Deze opties kunnen vervolgens vrijblijvend bezichtigd worden. Op deze manier kunt u de woning vinden die precies bij u past.

Kosten eerste maand

Als huurder krijg je de eerste maand te maken met de volgende betalingen:
- 1 maand borg (deze krijg je terug aan het einde van je huurperiode, mits de eindoplevering voldoende wordt
- Verhuurkosten € 150,- excl. 21% BTW
- Uw eerste maand huur

Sleuteloverdracht

Alvorens een van onze collega's een check in met u kan verzorgen, dient u de eerste betaling te voldoen. Hiervan bent u per mail / telefoon op de hoogte gebracht. Na de check in ontvangt u de sleutels. Deze check in wordt gehouden om de staat van de woning en eventueel de meubels te inspecteren. U wordt verplicht om af te tekenen op alle notities gemaakt tijdens deze check.

Services tijdens verblijf

Tijdens het verblijf zijn wij bij vragen of eventuele klachten 24 uur bereikbaar. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van onze schoonmaakservice. Wanneer de woning niet beschikt over gas/water/electriciteit, dan kunnen wij u in contact brengen met desbetreffende bedrijven. Tevens kunnen wij u de juiste weg wijzen in uw zoektocht naar geschikte verzekeringen voor de woning. 

Heb je een vraag?

Shirley helpt je graag verder!

Neem contact op