Gespecialiseerd in woonruimte voor Expats

Door grote bedrijven zoals Philips, TU/e en ASML zijn er in de omgeving van Eindhoven vele expats werkzaam. Deze expats verblijven allen voor een tijd in Nederland en hierom is het prettig wanneer zij een woning vinden die dichtbij hun werk en/of opleiding gelegen is. 

Een geschikte woonruimte voor expats vinden: het is onze expertise en daarom helpen we u er graag bij.

Met meer dan 1.500 woonruimtes in beheer bieden we expats een ruime keuze aan kamers, studio's, appartementen en huizen. Deze bevinden zich in én rondom het centrum van Eindhoven. Hiernaast biedt Friendly Housing een uitstekende begeleiding in het vinden van een geschikte woning. Op zoek naar een woonruimte voor expats? Kijk alvast op onze aanbod pagina. 

Woonruimte expats vinden

Wanneer u op zoek bent naar een huurwoning voor een expat adviseren wij ons inschrijfformulier in te vullen. Op dit formulier kunt u uw voorkeuren aangeven, zodat wij u een aantal passende opties kunnen voorstellen. Deze opties kunnen vervolgens vrijblijvend bezichtigd worden. Op deze manier bent u in staat de woning te vinden die precies bij u of uw medewerker past

Kosten eerste maand

Een huurder dient naast de eerste maand huur ook een waarborgsom af te geven. De waarborgsom staat in de meeste gevallen gelijk aan één maand huur. Tevens brengen wij voor het bemiddelen verhuurkosten in rekening. De verhuurkosten bedragen € 181,50 euro inclusief BTW.

Sleuteloverdracht woonruimte expats

De sleuteldracht vindt te allen tijde pas plaats, wanneer de eerste betaling door de huurder is voldaan. De eerste betaling bestaat, zoals hierboven uitgelegd, uit één maand huur, de waarborgsom en verhuurkosten. Is de betaling in goede orde ontvangen en huurt u een zelfstandige woonruimte, dan voert één van onze medewerkers gezamenlijk met de nieuwe huurder een inspectie in de woning uit. Na deze check dient de huurder de gemaakte notities m.b.t. de staat van de woning te ondertekenen. 

Services tijdens verblijf

Zijn er tijdens het verblijf in de woning spoedvragen of eventuele klachten, dan zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Ook is het mogelijk gebruik te maken van onze schoonmaakservice. 

Wanneer de woning niet beschikt over gas, water en elektriciteit, dan kunnen wij u in contact brengen met de desbetreffende bedrijven. Tevens kunnen wij u de juiste weg wijzen in uw zoektocht naar geschikte verzekeringen voor de woning. 

Meer informatie over woonruimte voor expats

·         Bekijk ons aanbod
·         Lees meer over ‘Friendly Housing’
·         Bekijk de veelgestelde vragen

Bij Friendly Housing zijn we gespecialiseerd in het verhuren van woonruimte aan expats, in de regio Eindhoven. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Heb je een vraag?

Shirley helpt je graag verder!

Neem contact op