Friendly Housing | Verhuurmakelaar Eindhoven e.o.

Friendly Housing, uw verhuurmakelaar in Eindhoven

2008 was het jaar waarin het allemaal begon. Bart Schillings en Daan Magis startten vanuit een piepkleine studentenkamer aan de Julianastraat met het beheren en verhuren van vastgoed onder de naam Magis Vastgoedbeheer. In 2010 werd het tijd om de zaken te professionaliseren en daarom besloten ze te verhuizen naar een pand aan de Mecklenburgstraat. 

Kort daarna werd de eerste medewerker, Erika Cetin, aangenomen. Al snel volgde ook de 2e medewerker Sofie van Bree (inmiddels Sofie Spanbroek). Het werd hierdoor snel wat krap in het kantoor aan de Mecklenburgstraat én ook de kantoorhond Storm had inmiddels de nodige schade aangericht. Tijd voor een nieuwe locatie dus.

Friendly Housing is geboren!

Een nieuw kantoor is een mooie gelegenheid voor een nieuwe naam. In de praktijk blijkt onze naam, Magis Vastgoedbeheer, voor buitenlandse huurders namelijk onmogelijk om uit te spreken. Hierom besluiten we dat het beter is voor een internationale naam te gaan, die ook nog eens sympathiek en vriendelijk klinkt. Friendly Housing is geboren. 

De verhuizing

De nieuwe locatie is perfect gelegen. Het nieuwe kantoorpand bevindt zich tegenover de TU/e aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan. In dit fijne kantoor maken we een enorme groei mee; van maar liefst 2 naar 8 medewerkers. Een mooie periode waaraan we met een warm hart terugdenken. 

Verhuurmakelaar zoekt kantoorpand

In 2017 vond onze meest recente en voorlopig laatste verhuizing naar de Edenstraat plaats. Door de groei van het aantal medewerkers en het wagenpark; we rijden inmiddels met vijf Friendly Housing auto's en twee scooters in Eindhoven en omgeving rond, paste het simpelweg op de oude locatie niet meer. Op onze nieuwe locatie zijn we allen tevreden en voorlopig staan er dan ook geen verhuizingen meer op de planning. 

Een betrouwbare makelaar voor huren en verhuren in Eindhoven? U vindt ons aan de Edenstraat in Eindhoven. 

Het 10-jarig bestaan van Friendly Housing

In 2018 was het tijd voor een feestje, want we bestonden 10 jaar! Van Pararius kregen we in aanloop naar onze verjaardag het leukste cadeau dat we als verhuurmakelaar konden krijgen, namelijk de zevende plek in de Top 75 van verhuurmakelaars in Nederland. Een fantastische kroon op ons werk van de afgelopen 10 jaar.

Verhuurmakelaar in Eindhoven nodig?

Bent u op zoek naar een woning in de regio Eindhoven? Bij Friendly Housing hebben we meer dan tien jaar ervaring met het verhuren van vastgoed in Eindhoven. We helpen u dan ook graag bij het vinden van een geschikte woning. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Bekijk hier het artikel van Pararius: https://www.vastgoedactueel.nl/nieuws/pararius-top-75-verhuurmakelaars

Meer over huren en verhuren in Eindhoven