Over Friendly Housing

In 2008 zijn Bart Schillings en Daan Magis begonnen om vastgoed te beheren en te verhuren onder de naam Magis Vastgoedbeheer. Vanuit een piepkleine studentenkamer aan de Julianastraat werd alles omtrent verhuur en beheer geregeld.
In 2010 zijn zij verhuisd naar de Mecklenburgstraat. Kort daarna is Erika Cetin begonnen en daarna volgde al snel een 2e medewerker, namelijk Sofie van Bree (inmiddels Spanbroek). Het kantoor aan de Mecklenburgstraat bleek al snel te klein en de kantoorhond Storm had ook de nodige schade aangericht. Tijd voor een nieuwe locatie!

Een nieuw kantoor geeft een mooie gelegenheid voor een nieuwe naam. Het blijkt namelijk dat Magis Vastgoedbeheer onmogelijk is om uit te spreken door onze buitenlandse huurders.
De vriendelijke en Internationale naam Friendly Housing is geboren!
Inmiddels is ook de ideale locatie gevonden, bijna tegenover de TU/e en vlakbij de Fontys, Friendly Housing verhuist naar een mooi kantoor aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan.
Hier maken we een enorme groei door, van 2 naar 8 medewerkers!

In 2017 zijn wij verhuisd naar onze huidige locatie aan de Edenstraat. De groei van het aantal medewerkers en het wagenpark paste niet meer. Inmiddels rijden wij namelijk met 5 Friendly Housing auto´s en 2 scooters in Eindhoven en omgeving rond.
Op de Edenstraat hebben wij 10 collega´s werken waarvan Lindy Bruinen onze nieuwste aanwinst is. 
 

2018: 10 jarig bestaan

Dit jaar vieren wij ons 10 jarig bestaan. Het is dan ook erg bijzonder dat wij afgelopen jaar verkozen zijn tot nummer 7 van de Pararius Top 75 verhuurmakelaars van Nederland.  
Dit is dan ook een fantastische kroon op ons werk van de afgelopen 10 jaar.
Bron: https://www.vastgoedactueel.nl/nieuws/pararius-top-75-verhuurmakelaars

Heb je een vraag?

Sofie helpt je graag verder!

Neem contact op