Even voorstellen

Petrie Heijligers- Offenbach

Goedendag, ik ben Petrie Heijligers–Offenbach en ben sinds april 2016 werkzaam bij Friendly Housing als verhuur makelaar. Grotendeels zit ik op de weg. Ik doe o.a. de bezichtigingen, check- in en check outs. Ik ben  parttime werkzaam op de maandag, dinsdag en donderdag.

Petrie Heijligers- Offenbach

Stefan Kusters

Hoi, ik ben Stefan Kusters en ik verzorg sinds eind 2015 het technisch beheer van een aantal panden en grotere complexen. Zijn er gebreken en/of problemen dan zorg ik dat het nodige gemaakt en opgelost wordt! Verder bezoek ik wekelijks mijn vastgoed portefeuille en ben ik het aanspreekpunt voor onze huurders. Daarnaast verzorg ik ook bezichtigingen en de check- in en check outs van deze panden.

Stefan Kusters

Rob Gerrits

Hallo, mijn naam is Rob Gerrits. Sinds maart 2020 werkzaam bij Friendly Housing als Huismeester. Ik zorg voor het technisch beheer van onze panden en ben degene die grote en kleine klussen aanpakt zodat iedereen van een optimale woonervaring kan genieten. Ik ben vaak onderweg dus je ziet me vast nog wel een keer rijden in onze Friendly Housing bedrijfsbus.

Rob Gerrits