Even voorstellen

Petrie Heijligers- Offenbach

Goedendag, ik ben Petrie Heijligers–Offenbach en ben sinds april 2016 werkzaam bij Friendly Housing als verhuur makelaar. Grotendeels zit ik op de weg. Ik doe o.a. de bezichtigingen, check- in en check outs. Ik ben  parttime werkzaam op de maandag, dinsdag en donderdag.

Petrie Heijligers- Offenbach

Stefan Kusters

Hoi, ik ben Stefan Kusters en ik verzorg sinds eind 2015 het technisch beheer van een aantal panden en grotere complexen. Zijn er gebreken en/of problemen dan zorg ik dat het nodige gemaakt en opgelost wordt! Verder bezoek ik wekelijks mijn vastgoed portefeuille en ben ik het aanspreekpunt voor onze huurders. Daarnaast verzorg ik ook bezichtigingen en de check- in en check outs van deze panden.

Stefan Kusters

Lisa Boer

Hallo, ik heet Lisa Boer en ben sinds 2016 de rechterhand van Erika op de afdeling financiën. In 2014 heb ik mijn opleiding als administratief medewerker afgerond. Ik werk fulltime en mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het verwerken van contracten, controleren en bewaken van betalingen, debiteurenbeheer en allerhande financieel administratieve werkzaamheden.

Lisa Boer

Moniek Houtsma

Hallo, mijn naam is Moniek Houtsma, sinds februari 2020 ben ik werkzaam op de financiële afdeling bij Friendly Housing, mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van contracten, boeken van inkoopfacturen, controleren en bewaken van betalingen, debiteurenbeheer en verschillende financieel administratieve werkzaamheden. Ik werk parttime op dinsdag, woensdag en donderdag.

Moniek Houtsma

Lindy Bruinen

Hallo, mijn naam is Lindy. Ik ben sinds de zomer van 2018 werkzaam bij Friendly Housing als kwaliteitsmedewerker. Ik zorg er voor dat de kwaliteit die wij leveren continu getoetst wordt en bijgestuurd daar waar nodig is. Ik bel bijvoorbeeld alle huurders na die een technische klacht hebben gemeld om te controleren of alles naar tevredenheid is opgelost. Ook zorg ik voor standaard contactmomenten tijdens de volledige huurperiode zodat we steeds op de hoogte zijn van wat er speelt bij onze huurders.   

Lindy Bruinen

Rob Gerrits

Hallo, mijn naam is Rob Gerrits. Sinds maart 2020 werkzaam bij Friendly Housing als Huismeester. Ik zorg voor het technisch beheer van onze panden en ben degene die grote en kleine klussen aanpakt zodat iedereen van een optimale woonervaring kan genieten. Ik ben vaak onderweg dus je ziet me vast nog wel een keer rijden in onze Friendly Housing bedrijfsbus.

Rob Gerrits