Even voorstellen

Erika Arts

Hallo, mijn naam is Erika Arts en ben sinds mei 2011 werkzaam bij Friendly Housing. Destijds begonnen als verantwoordelijke voor de boekhouding. Nu ben ik werkzaam als financieel manager en ben ik eindverantwoordelijk voor de volledige financiële- en salarisadministratie en verzorg alles op het gebied van personeel en organisatie. Ik heb bedrijfsadministratie gestudeerd en de afgelopen jaren diverse cursussen gevolgd op het gebied van P&O.

Erika Arts

Sofie Spanbroek - Van Bree

Mijn naam is Sofie Spanbroek- van Bree. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Avans Hogeschool: Management, Economie en Recht. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Friendly Housing. Destijds ben ik begonnen als allround verhuur makelaar en nu ben ik werkzaam als commercieel manager. Als onderdeel van ons verhuurteam ben ik mede- verantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijke bezettingsgraad van uw vastgoed. Voor vragen of advies over uw vastgoed, ben ik u graag van dienst.

Sofie Spanbroek - Van Bree

Lindsay Teunissen

Hallo, mijn naam is Lindsay Teunissen. Ik heb bij de NVM-SOM een opleiding voor Vastgoed en Makelaardij afgerond en werk sinds 2004 bij verschillende makelaarskantoren, zowel verkoop als verhuur. Sinds 2013 werk ik met heel veel plezier bij Friendly Housing. Mijn expertises zijn opnames van onroerend goed, opmaak van huurovereenkomsten en natuurlijk het verhuren van uw vastgoed! Ik ben parttime werkzaam op de maandag, dinsdag en vrijdag.

Lindsay Teunissen

Shirley Coort

Hoi, mijn naam is Shirley Coort. Samen met Pauline beman ik de Front Desk. Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het telefonisch en per mail te woord staan van klanten. Daarnaast ben ik o.a. verantwoordelijk voor het agenda beheer, het aansturen van de technische dienst en de schoonmaaksters. Op de binnendienst zorg ik ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt.

Shirley Coort

Pauline Deimann

Ik ben Pauline Deimann en help u graag een woning te vinden die perfect aansluit op uw woonwensen! Ik ben Front Desk medewerker en samen met Shirley uw eerste aanspreekpunt. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Economische Hogeschool, opleiding International Business and Languages. Voor al uw vragen kunt u bij mij terecht.

Pauline Deimann

Lisa Boer

Hallo, ik heet Lisa Boer en ben sinds 2016 de rechterhand van Erika op de afdeling financiën. In 2014 heb ik mijn opleiding als administratief medewerker afgerond. Ik werk fulltime en mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het verwerken van contracten, controleren en bewaken van betalingen, debiteurenbeheer en allerhande financieel administratieve werkzaamheden.

Lisa Boer

Stefan Kusters

Hoi, ik ben Stefan Kusters en ik verzorg sinds eind 2015 het technisch beheer van een aantal panden en grotere complexen. Zijn er gebreken en/of problemen dan zorg ik dat het nodige gemaakt en opgelost wordt! Verder bezoek ik wekelijks mijn vastgoed portefeuille en ben ik het aanspreekpunt voor onze huurders. Daarnaast verzorg ik ook bezichtigingen en de check- in en check outs van deze panden.

Stefan Kusters

Petrie Heijligers- Offenbach

Goedendag, ik ben Petrie Heijligers– Offenbach en ben sinds april 2016 werkzaam bij Friendly Housing als verhuur makelaar. Grotendeels zit ik op de weg. Ik doe o.a. de bezichtigingen, check- in en check outs. Voor onze gastgezinnen verzorg ik diverse administratieve werkzaamheden. Ik ben  parttime werkzaam op de maandag, woensdag en donderdag.

Petrie Heijligers- Offenbach

Puck Aarts

Hoi, ik ben Puck Aarts en sinds juni 2017 werkzaam bij Friendly Housing. In eerste instantie was ik een tijdelijke medewerkster voor de zomer drukte. Dit beviel vanuit beide kanten zo goed dat ik inmiddels een blijvend onderdeel van het Friendly Housing team ben! Het in contact komen met mensen met verschillende achtergronden, nationaliteiten en diverse woonwensen is wat mijn werk als verhuurmakelaar zo leuk maakt. Bent u op zoek naar een kamer, een appartement of huurwoning, dan zult u mij wellicht tegenkomen bij de bezichtiging, de check-in of de check-out.

Puck Aarts

Lindy Bruinen

Hallo, mijn naam is Lindy. Ik ben sinds de zomer van 2018 werkzaam bij Friendly Housing als kwaliteitsmedewerker. Ik zorg er voor dat de kwaliteit die wij leveren continu getoetst wordt en bijgestuurd daar waar nodig is. Ik bel bijvoorbeeld alle huurders na die een technische klacht hebben gemeld om te controleren of alles naar tevredenheid is opgelost. Ook zorg ik voor standaard contactmomenten tijdens de volledige huurperiode zodat we steeds op de hoogte zijn van wat er speelt bij onze huurders.   

Lindy Bruinen