Woning verhuur in Eindhoven

Uw woning verhuren aan betrouwbare huurders in de regio Eindhoven?

Kiest u ervoor om uw woning tijdelijk of langdurig te verhuren, dan is het van belang dat u een huurder vindt waarop u kunt vertrouwen. Bij Friendly Housing hebben we alle kennis en expertise in huis, om de perfecte match tussen verhuurder en huurder te vinden. Geen zorgen dus! Uw woning is in goede handen.

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste verhuurexperts die altijd met u mee denken.

Verhuur bemiddelen

Bij Friendly Housing bieden we dankzij een goede screening, kredietcheck en ons netwerk alleen de beste, meest betrouwbare huurders aan. We houden ons actief bezig met het uitwisselen van vastgoed met relocaters, expat forums en hoog aangeschreven partijen zoals Philips, ASML, High Tech Campus, TU/e en Fontys Hogeschool. Daardoor zijn we in staat om iedere woning op korte termijn te verhuren aan de meest geschikte huurder. Wij verhuren woningen in Eindhoven en omgeving. Ons aanbod bestaat uit huizen, appartementen, studio’s en kamers; zowel (on)gemeubileerd, gestoffeerd als kaal.

Vastgoedbeheer

Naast het bemiddelen in vastgoed kunnen wij ook het beheer van uw huurwoning volledig op ons nemen. Zowel het financiële als technische beheer voeren we dan volledig op maat uit. Op deze manier besteedt u de verhuur, financiën en technische aspecten uit aan een expert en kunt u zich zorgeloos richten op andere zaken. 

Vrijblijvend in gesprek over woningverhuur in Eindhoven

Voordat wij een woning online aanbieden, gaan we graag - geheel vrijblijvend - met u in gesprek. Tijdens dit gesprek wordt er kennis gemaakt en bespreken we de mogelijkheden met betrekking tot de verhuur. Bent u enthousiast, dan wordt er een afspraak ingepland voor het maken van foto's en stellen we een passende tekst op voor onze website waarop wij uw woning op een professionele wijze zullen presenteren. 

Onze werkwijze

Bij Friendly Housing hebben wij een 'Friendly' aanpak hoog in het vaandel staan. We staan voor heldere communicatie en zijn transparant in alle opzichten. Zijn er klachten dan handelen we die efficiënt af en mochten betaalproblemen met een huurder zich voordoen, dan hanteren we een strikt huurincasso-beleid. Een verhuurmakelaar in de regio Eindhoven die uw belangen behartigd en waarborgt? Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Woningen verhuren in Eindhoven?

Bij Friendly Housing houden we ons er iedere dag vol enthousiasme mee bezig. We zijn dynamisch, denken met u mee en blijven altijd uitermate friendly. Of het nu alleen gaat om het verhuren van uw woning of het volledige beheer ervan: onze aanpak is volledig op maat. 

Stuur ons voor professionele woning verhuur in Eindhoven nu geheel vrijblijvend een bericht.

Heb je een vraag?

Moniek helpt je graag verder!

Neem contact op