Financieel en administratief beheer vastgoed

Bij het financiële- en administratieve beheer van uw vastgoed komt veel kijken. Heeft u als vastgoedeigenaar geen tijd, of ontbreekt de juiste expertise om voor een correcte afhandeling van de financiën en administratie te zorgen, dan nemen we u deze taken graag uit handen. 

Financieel beheer voor vastgoed eigenaren

Wanneer u uw vastgoed verhuurt zijn er diverse financiële zaken die u moet te regelen. Hoe gaat u voor een soepele inning van de huur zorgen en hoe denkt u over de waarborgsom? Wat doet u wanneer de huurder niet tijdig betaalt of te weinig overmaakt? Bij Friendly Housing beheren we alle geldstromen met betrekking tot de verhuur van uw vastgoed. We houden ons o.a. bezig met het innen van de huur, huurincasso, debiteuren- en crediteurenbeheer en de servicekostenadministratie. 

Heeft u geen tijd voor administratief- of financieel beheer, dan nemen wij deze zaken van u over, zodat u de ruimte heeft om uw aandacht te richten op andere zaken. 

Administratief beheer van vastgoed, voor een soepel proces

Naast de financiën komen er bij het verhuren van een woning natuurlijk ook administratieve handelingen om de hoek kijken. Er moeten contracten worden opgesteld, huurafrekeningen worden verstuurd en er moet technisch onderhoud en beheer plaatsvinden. Ook moet u op de hoogte te zijn van allerlei wetten en regels en de wijzigingen die daarin plaatsvinden. 

Graag het financieel en administratief beheer van uw vastgoed netjes op orde? Bij Friendly Housing doen we niet anders.

Financieel en administratief beheer vastgoed uitbesteden

Wanneer u ervoor kiest zowel het financiële als administratieve beheer aan ons uit te besteden profiteert u van de volgende voordelen:

- Tien jaar ervaring en daarmee alle kennis in huis
- Een strikt huurinning-beleid in samenwerking met ACCS incasso
- Uw administratie m.b.t. de huur altijd op orde
- De huren en borgen lopen via Stichting Derdengelden Friendly Housing
- Maandelijks ontvangt u de huurpenningen op een vaste datum
- Jaarlijks verzorgen we de huurprijsverhoging
- Maandelijks ontvangt u een huurafrekening

Meer informatie over vastgoedbeheer

Bent u van plan uw woning te verhuren óf verhuurt u deze reeds en wilt u zowel het financieel- en administratief beheer van het vastgoed uitbesteden aan experts? Stuur ons dan voor meer informatie geheel vrijblijvend een bericht of benader ons telefonisch. We staan u graag te woord en vertellen u vol enthousiasme meer over de vele mogelijkheden. 

Naast het financieel en administratief beheer van uw vastgoed is het ook mogelijk het technisch beheer aan ons over te dragen.

Lees meer

-          Technisch beheer
-          Over friendly housing
-          Nieuws & ontwikkelingen