Technisch beheer van uw vastgoed

Het technisch beheer van uw vastgoed is cruciaal. Het is immers ontzettend belangrijk dat uw woning in een goede staat is en blijft, omdat de waarde van uw woning én de tevredenheid van de huurder ervan afhangt. 

Veel vastgoedeigenaren kijken op tegen reparatievragen van huurders en de afhandeling ervan. Natuurlijk wilt u dat spoed-reparatievragen zo snel mogelijk in behandeling worden genomen en worden verholpen. Friendly Housing zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van reparaties en onderhoud. Zo krijgt uw huurder altijd iemand aan de telefoon die met hem meedenkt en indien nodig een vakman stuurt. Zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Vastgoed onderhoud en technisch beheer liever overlaten aan professionals? Neemt u dan contact met ons op.

Spoedgevallen en noodzakelijk onderhoud

Bij Friendly Housing werken we samen met vakmensen die dagelijks bezig zijn met het onderhouden van woningen. We schakelen ze bij noodzakelijk onderhoud dan ook direct in. We zijn hiervoor 24/7 bereikbaar. Dit scheelt u als vastgoedeigenaar veel werk en veel tijd!

Advies en begeleiding

Naast het oplossen van storingen en klachten zijn we er ook voor het geven van onderhoudsadvies. Staan er onderhoudswerkzaamheden op de planning, maar heeft u geen tijd om de juiste mensen voor de klus te vinden, dan vragen we voor u offertes aan en begeleiden indien gewenst ook de onderhoudswerkzaamheden. 

Technisch vastgoedbeheer is waardevol en tijdbesparend

Voor het volledige beheer van een complex kunt u ons ook inschakelen. We zorgen ervoor dat de gemeenschappelijke ruimtes er keurig uitzien en dat eventuele mankementen worden verholpen. Benadert u ons voor het technisch beheer van uw vastgoed, dan houden we bij iedere woning ook een nauwkeurige begin- en eindinspectie. Op deze manier komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

Welke taken vallen onder het technisch beheer?

Onder het technisch beheer van uw vastgoed vallen verschillende soorten taken. Wilt u sommige onderdelen in eigen beheer houden? In overleg met u stellen we een op maat gemaakt pakket op.

  • 24 uursservice bij spoed- reparaties of klachten
  • Inschakelen van vakmensen bij noodzakelijk onderhoud
  • Afhandelen van reparaties
  • Advies over onderhoudswerkzaamheden 
  • Offertes opvragen voor grote onderhoudswerkwerkzaamheden
  • Begeleiden van de onderhoudswerkzaamheden

Technisch beheer van uw vastgoed uitbesteden?

Een slimme zet. U zorgt ervoor dat de technische kant van de verhuur altijd goed geregeld is, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. Wilt u er meer over weten? Stuur ons nu geheel vrijblijvend een bericht of neem telefonisch contact op. We vertellen u er graag alles over. 

Het onderhoud van huurwoningen uitbesteden aan een vastgoedbeheerder? Een goed idee, wanneer u zorgeloos uw woning wilt verhuren.  

Heb je een vraag?

Petrie helpt je graag verder!

Neem contact op