Vastgoed beheer Eindhoven

Bij Friendly Housing houden we ons, naast het zoeken van geschikte huurders voor woonruimtes, ook bezig met het beheren van woningen. Graag nemen we u de taken die er bij het verhuren van een woning horen uit handen, waardoor u er zeker van bent dat het beheer goed geregeld is. 

Onder het beheer valt bijvoorbeeld het verzorgen van alle communicatie die bij de verhuur komt kijken, het incasseren van de huursom, up-to-date houden van de administratie en onderhoud van de panden. 

Zorgeloos verhuur van vastgoed in Eindhoven? Wij regelen het. 

Vastgoedbeheer in Eindhoven uitbesteden: de voordelen

Het inschakelen van een vastgoedbeheerder heeft een grote toegevoegde waarde voor zowel de verhuurder als huurder. Zo is hij in het bezit van kennis op zowel het administratieve-, financiële-, technische,- en commerciële vlak, waardoor alles op professionele wijze wordt geregeld. Zijn er problemen met de betalingen of gebreken in de woning? Ook hiermee gaat de vastgoedbeheerder direct aan de slag. 

Gedurende de volledige huurperiode is Friendly Housing de contactpersoon voor zowel de verhuurder als huurder. We ontfermen ons over de begin- en eindinspecties, lossen gebreken op, schakelen de technische dienst in wanneer nodig, beheren de financiën en zorgen er boven alles voor dat zowel de huurder als verhuurder tevreden zijn. Wilt u bepaalde zaken liever onder eigen beheer houden? In samenspraak kunnen we een voor u op maat gemaakt beheerpakket samenstellen. 

Lees meer over:

-          Technisch vastgoedbeheer
-          Administratief en financieel vastgoedbeheer

Waarom Friendly Housing?

- Tien jaar ervaring met bemiddeling en vastgoedbeheer in Eindhoven
- Dankzij een uitgebreide screening een betrouwbare huurder voor uw woning
- Duidelijke tarieven 
- Staat uw woning onverhoopt leeg, dan betaalt u ons niets
- Alle expertise voor het professioneel verhuren en beheren van uw woonruimte onder één dak

Kosten vastgoedbeheer in Eindhoven

Heeft u vastgoed in Eindhoven en wilt u dit graag laten beheren door een professional? Bij Friendly Housing beheren wij uw woning(en) al vanaf 4% van de huursom.

4% financiële beheersvergoeding voor 6 of meer panden
5% financiële beheersvergoeding voor 2 tot en met 5 panden
6% financiële beheersvergoeding voor 1 pand

Bemiddeling en vastgoedbeheer Eindhoven

Zou u uw woning graag verhuren en laten beheren door een vastgoedbeheerder? Bij Friendly Housing hebben we dankzij onze jarenlange ervaring alles in huis om uw vastgoed te beheren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen.

Vastgoedbeheer in Eindhoven: het is onze specialisatie. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Heb je een vraag?

Sofie helpt je graag verder!

Neem contact op