Vastgoedbeheer in regio Eindhoven

Wat is Friendly Housing Vastgoedbeheer

Friendly Housing is een groep van verhuur en beheer specialisten die het vak al meer dan 15 jaar uitoefent. Dankzij deze ervaring en een uitgebreid netwerk is Friendly Housing in staat uw woning goed en snel te verhuren. Een partij die toezicht houdt op uw woning en u op zowel financieel-, technisch- en commercieel beheer bijstaat.

Kosten van ons vastgoedbeheer

De kosten van het vastgoedbeheer of leegstandsbeheer zijn afhankelijk van het object en de taken die u uit handen wil geven; kortom maatwerk. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag de mogelijkheden omtrent het beheren van uw vastgoed.

Bent u op zoek naar een belegging of wilt u juist verkopen? Onze makelaars hebben een groot netwerk en regelmatig interessante tips die u niet op Funda tegenkomt.

Via de knoppen hieronder kunt u eenvoudig contact opnemen om een afspraak in te plannen of u meteen aanmelden voor vastgoedbeheer door Friendly Housing.

Neem contact op

Uw vastgoed laten beheren door Friendly Housing?

Waarom kiezen voor Friendly Housing?

Waarom kiezen voor Friendly Housing?

Gemak, een belangrijke reden om uw vastgoedbeheer uit handen te geven. U geniet van het rendement uit uw belegging en wij zorgen voor de rest.

Een tweede belangrijke reden is het fiscale aspect. Op het moment dat u meerdere woningen in uw bezit heeft, en u daar geen actief werk voor verricht, kunnen hieraan interessante belastingvoordelen kleven indien u uw vastgoed in beheer heeft bij een professionele vastgoedmanager. Het is raadzaam om hier ook een belastingadviseur in te betrekken, zodat uw voordeel volledig benut wordt. 

Bovendien kenmerken inzichtelijkheid en transparantie de werkwijze van ons vastgoedbeheer. U heeft 24 uur per dag toegang in ons systeem, waar u zicht hebt op de betalingen, eventuele storingsmeldingen en afrekeningen.

De voordelen van vastgoedbeheer

Het uitbesteden van uw vastgoedbeheer kent veel voordelen:

  • Maandelijks ontvangt u huur
  • U voorkomt leegstand
  • Geen zorgen omtrent het vinden van nieuwe huurders of het onderhouden van uw woning
  • Beantwoording van de vragen van de huurder
  • Wij zorgen voor het inspectie rapport met fotorapportage

Kortom wij ontzorgen u volledig!

Stefan Kusters
Hebben wij u overtuigd? Aanmelden als verhuurder