Woning verhuren
in regio Eindhoven

Huurders waarop
u kunt vertrouwen!

Het vinden van een huurder is een lastig karwei, de juiste kennis van de markt en expertise is hetgeen wat u als verhuurder nodig heeft. Iets dat wij als beste verhuurmakelaar bieden! Friendly Housing profileert zich al jaren optimaal op de vastgoedmarkt door een effectieve combinatie van beheer en verhuur van huurwoningen.

Kiest u ervoor om uw woning tijdelijk of langdurig te verhuren, dan is het van belang dat u een huurder vindt waarop u kunt vertrouwen. Bij Friendly Housing hebben we alle kennis en expertise in huis, om de perfecte match tussen verhuurder en huurder te vinden. Geen zorgen dus! Uw woning is in goede handen.

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste verhuurexperts
die altijd met u mee denken!

Profiteer van het netwerk van Friendly Housing

Bij Friendly Housing bieden we dankzij een goede screening, kredietcheck en ons netwerk alleen de beste, meest betrouwbare huurders aan. We houden ons actief bezig met het uitwisselen van vastgoed met relocaters, expat forums en hoog aangeschreven partijen zoals Philips, ASML, High Tech Campus, TU/e en Fontys Hogeschool.

Daardoor zijn we in staat om iedere huis, appartement, studio en kamer op korte termijn te verhuren aan de meest geschikte huurder in Eindhoven en omgeving.

logo-partners-mobile

Uw huis verhuren in 7 stappen

  1. In het eerste kennismakingsgesprek geven wij u advies op basis van uw wensen en behoeftes.

  2. Een professionele fotograaf komt langs om foto’s te maken, waarna we de woning op diverse websites plaatsen.

  3. Bezichtigingen met potentiële huurders.

  4. Bespreken van de (inkomens)gegevens van de prospect huurder en financiële screening.

  5. Het opstellen en tekenen van de huurovereenkomst (ROZ model) en de verdere financiële afwikkeling.

  6. Indien gewenst zullen wij het beheer van uw woning verzorgen.

Zorgeloos uw woning
verhuren met Friendly Housing

Uw huis verhuren in Eindhoven via Friendly Housing
brengt vele voordelen met zich mee:

Hebben wij u overtuigd?

Neem vrijblijvend contact op met onze verhuurmakelaars!

Tevreden (ver)huurders

michael van Muijden
michael van Muijden
Lees verder
Goede service, vriendelijk personeel is waar friendly housing voor staat. Wil je je huis zorgeloos verhuren dan zijn ze zeker een aanrader.
Rosanne Haazen
Rosanne Haazen
Lees verder
Ik heb erg fijne en super positieve ervaringen met dit bedrijf. De oplevering van mijn appartement was erg netjes en later had ik nog een klein probleem. Hun personeel was erg vriendelijk en behulpzaam zeker een aanrader.
VADIM KONOVALOV
VADIM KONOVALOV
Lees verder
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de geweldige ervaring die ik heb gehad met FriendlyHousing.
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Het verhuren van een woning in Eindhoven begint met het bepalen van een redelijke huurprijs, het in orde maken van de benodigde papieren, en het kiezen van een betrouwbare verhuurmakelaar om u door het proces te begeleiden.

Ja, als verhuurder moet u zich houden aan de Nederlandse huurwetgeving. Dit omvat zaken als het opstellen van een huurovereenkomst, het vaststellen van een redelijke huurprijs en het nakomen van onderhoudsverplichtingen.

De huurprijs wordt beïnvloed door factoren zoals de locatie, grootte en staat van de woning. Een professionele verhuurmakelaar kan u helpen met een marktconforme prijsbepaling.

Een verhuurmakelaar neemt u veel werk uit handen, van het vinden van geschikte huurders tot het opstellen van de benodigde documenten. Ze hebben ook kennis van de lokale markt en weten hoe ze uw woning aantrekkelijk kunnen presenteren.

Zorg ervoor dat uw woning in goede staat verkeert. Voer eventuele noodzakelijke reparaties uit, zorg voor een frisse uitstraling en overweeg om de woning gedeeltelijk gemeubileerd aan te bieden voor extra aantrekkingskracht.

Als verhuurder bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud en het oplossen van eventuele problemen met betrekking tot de woning. U moet ook toegankelijk zijn voor de huurder en de huur op tijd innen.

Ja, onder bepaalde omstandigheden is tijdelijke verhuur mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij verhuur wegens sloop of renovatie. Een verhuurmakelaar kan u hierover adviseren.

De verhuurmakelaar zal potentiële huurders screenen, bezichtigingen regelen en u adviseren bij het kiezen van de meest geschikte kandidaat. Dit proces helpt om ervoor te zorgen dat uw woning in goede handen komt.

Stond je vraag er niet tussen?