Vastgoedbeheer
in regio Eindhoven

Wat is Friendly Housing Vastgoedbeheer?

Friendly Housing is een groep van verhuur en beheer specialisten die het vak al meer dan 15 jaar uit oefent. Dankzij deze ervaring en een uitgebreid netwerk is Friendly Housing in staat uw woning goed en snel te verhuren. Een partij die toezicht houdt op uw woning en u op zowel financieel-, technisch- en commercieel beheer bijstaat.

Kosten van ons vastgoedbeheer

De kosten van het vastgoedbeheer of leegstandsbeheer zijn afhankelijk van het object en de taken die u uit handen wil geven; kortom maatwerk. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag de mogelijkheden omtrent het beheren van uw vastgoed.

Bent u op zoek naar een belegging of wilt u juist verkopen? Onze makelaars hebben een groot netwerk en regelmatig interessante tips die u niet op Funda tegenkomt.

Via de knoppen hieronder kunt u eenvoudig contact opnemen om een afspraak in te plannen of u meteen aanmelden voor vastgoedbeheer door Friendly Housing.

Uw vastgoed laten beheren door Friendly Housing?

Waarom kiezen voor Friendly Housing?

Gemak, een belangrijke reden om uw vastgoedbeheer uit handen te geven. U geniet van het rendement uit uw belegging en wij zorgen voor de rest.

Een tweede belangrijke reden is het fiscale aspect. Op het moment dat u meerdere woningen in uw bezit heeft, en u daar geen actief werk voor verricht, kunnen hieraan interessante belastingvoordelen kleven indien u uw vastgoed in beheer heeft bij een professionele vastgoedmanager. Het is raadzaam om hier ook een belastingadviseur in te betrekken, zodat uw voordeel volledig benut wordt. 

Bovendien kenmerken inzichtelijkheid en transparantie de werkwijze van ons vastgoedbeheer. U heeft 24 uur per dag toegang in ons systeem, waar u zicht hebt op de betalingen, eventuele storingsmeldingen en afrekeningen.

De voordelen van vastgoedbeheer

Kortom wij ontzorgen u volledig!

 

Hebben wij u overtuigd?

Neem vrijblijvend contact op met onze verhuurmakelaars!

Tevreden (ver)huurders

michael van Muijden
michael van Muijden
Lees verder
Goede service, vriendelijk personeel is waar friendly housing voor staat. Wil je je huis zorgeloos verhuren dan zijn ze zeker een aanrader.
Rosanne Haazen
Rosanne Haazen
Lees verder
Ik heb erg fijne en super positieve ervaringen met dit bedrijf. De oplevering van mijn appartement was erg netjes en later had ik nog een klein probleem. Hun personeel was erg vriendelijk en behulpzaam zeker een aanrader.
VADIM KONOVALOV
VADIM KONOVALOV
Lees verder
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de geweldige ervaring die ik heb gehad met FriendlyHousing.
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Vastgoedbeheer omvat alle activiteiten die gericht zijn op het optimaal laten renderen van uw vastgoed. Dit omvat onder andere het beheer van huurcontracten, technisch onderhoud, financiële administratie en het vinden van geschikte huurders.

Wij adviseren het gebruik van online platforms, professionele fotografie en gerichte marketingcampagnes. Als verhuurmakelaar nemen wij deze taken graag op ons, zodat uw vastgoed optimaal wordt gepresenteerd.

Een verhuurmakelaar beheert onder andere het vinden van huurders, het opstellen van huurcontracten, het innen van huur, het uitvoeren van inspecties en het coördineren van onderhoudswerkzaamheden. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw vastgoed in goede handen is.

Wij zorgen voor een nauwkeurige financiële administratie, inclusief het innen van huur, afhandeling van betalingen en het opstellen van gedetailleerde overzichten. Dit biedt u transparantie en gemak in het beheer van uw vastgoedportefeuille.

Professioneel vastgoedbeheer verlicht u van operationele zorgen, bespaart tijd, optimaliseert rendement en waarborgt de waarde van uw investering. Het biedt ook gemoedsrust door ervoor te zorgen dat alle wettelijke vereisten worden nageleefd.

Wij behandelen onderhoudsverzoeken snel en efficiënt. Huurders kunnen hun verzoeken eenvoudig indienen en wij coördineren de nodige reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Dit draagt bij aan tevreden huurders en behoud van de waarde van uw vastgoed.

Wij voeren grondige screenings uit, inclusief kredietcontroles, referentiechecks en persoonlijke interviews. Door dit zorgvuldige selectieproces minimaliseren we het risico op wanbetaling en zorgen we voor betrouwbare huurders.

Als verhuurmakelaar nemen wij de rol van bemiddelaar op ons. We streven naar een snelle en vreedzame oplossing van geschillen, met inachtneming van de wettelijke voorschriften. Onze ervaring stelt ons in staat om conflicten op een professionele en effectieve manier op te lossen.

Stond je vraag er niet tussen?