Filters

Zoeken

Type woning

Locatie

Huurprijs

Oppervlakte

Opties

Woonsituatie

0 huurwoningen

  • Filteren

kamer huren Eindhoven

Wilt u zo snel mogelijk een kamer huren in Eindhoven? Inschrijven bij Friendly Housing is helemaal vrijblijvend en ons aanbod is altijd online te bekijken. Heeft u een vraag of opmerking? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

+31(0)40-244 4448
info@friendlyhousing.nl

Eindhoven is een studentenstad bij uitstek, met een breed scala aan zowel universitaire als Hbo-opleidingen. Veel van deze studies behoren tot de besten van Nederland of worden zelfs helemaal nergens anders aangeboden. Niet voor niets trekken er elk jaar weer duizenden studenten naar Eindhoven. Een kamer huren in Eindhoven valt daarom niet mee. Vele duizenden andere studenten willen immers ook een kamer huren in Eindhoven. Hoe u dan toch een geschikte kamer vindt? Via Friendly Housing, natuurlijk. Een kamer huren in Eindhoven is via ons veel eenvoudiger. Wij bieden aantrekkelijke kamers, leuke studio’s, gezellige gastgezinnen en nog veel meer. Schrijf je daarom direct in!

Daarom Friendly Housing

Wij zijn een jong en energiek bedrijf met een zeer proactieve houding. Iets dat in uw voordeel werkt. Ook zijn wij vernieuwend. Zo past Friendly Housing het in het buitenland populaire concept van een gastgezin, nu ook hier toe; een kamer huren in Eindhoven met Brabantse gezelligheid.

Maar, we bieden meer:

• Altijd vrijblijvend inschrijven;
• Online ons aanbod inzien en vrijblijvend woningen bezichtigen;
• De zekerheid van een leuke kamer huren in Eindhoven;
• Aantrekkelijke voorwaarden en betaalbare kamers.

Een kamer huren in Eindhoven bij Friendlyhousing

Kiest u voor een kamer huren in Eindhoven bij Friendly Housing? Dan maakt u altijd een goede keuze. Want wij zijn goed bekend met de lokale woningmarkt, aantrekkelijk geprijsde kamers, maar ook met de woonwensen van jongeren en studenten. Wij onderhouden uitstekende banden met diverse verhuurders en gastgezinnen en sporen hen aan om kamers te verbeteren. Bij een kamer huren in Eindhoven mogen immers ook best wat eisen gesteld worden. Zo kunt u de beste kamer huren in Eindhoven of omgeving. Alleen bij Friendly Housing