Filters

Zoeken

Type woning

Locatie

Huurprijs

Oppervlakte

Opties

Woonsituatie

1 huurwoningen

  • Filteren
  • Amstellaan
    Woonhuis

    Amstellaan

    5691 HD, Son en Breugel

    € 1.850,00 (excl. GWL)

Woning huren in Eindhoven

Wilt u ook een woning huren in Eindhoven? Dan kunt u altijd contact opnemen met Friendly Housing via onderstaande gegevens. 

+31(0)40-244 4448
info@friendlyhousing.nl

In een grote en levendige stad als Eindhoven is altijd vraag naar woonruimte. Appartementen, eengezinswoningen, studio’s en kamers, de stad biedt het allemaal volop. Toch is een woning huren in Eindhoven niet vanzelfsprekend. Een woning vinden die past bij uw budget en die aan uw eisen voldoet is nog lang niet zo eenvoudig. Daarom kiest u voor een woning huren in Eindhoven bij Friendly Housing. Een leuke en betaalbare woning huren in Eindhoven is bij ons snel geregeld, want wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat snel schakelt. Het is onze passie om voor u de ideale woning te vinden.

Maak kennis met Friendly Housing

Als jong bedrijf denken wij net even anders. Zo passen wij het concept van een gastgezin – in het buitenland heel gewoon – nu ook succesvol toe in Nederland. Vooral voor studenten ideaal. Een woning huren in Eindhoven levert vele voordelen op, wanneer u dat via Friendly Housing doet.

Daarom Friendly Housing:

• Via ons kunt u altijd de leukste woning huren in Eindhoven;
• Altijd online het woningaanbod inzien, ook zonder inschrijving;
• Ook de bezichtiging van woningen is geheel vrijblijvend.

Direct een woning huren in Eindhoven via Friendlyhousing

Hierboven hebben we natuurlijk al een aantal redenen genoemd waarom u een woning huren in Eindhoven het beste bij ons kunt doen. Maar de belangrijkste hebben we nog onvermeld gelaten. De professionals van Friendly Housing hebben veel plezier in hun werk. Dat plezier koppelen we aan veel kennis van de lokale markt en een uitstekende relatie met verhuurders en gastgezinnen. Daardoor kunnen wij vaak woningen in veel goedkoper aanbieden dan veel anderen. Daar is het ons tenslotte ook om te doen. Een woning huren in Eindhoven wordt voor u zodoende nog interessanter.